Följ Sector Alarm Sverige

Sector Alarm utsedda till Karriärföretag – för fjärde året i rad

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2018 16:43 CET

Sector Alarm har blivit utsedda till ett Karriärföretag 2019. Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen till de 100 arbetsgivare i Sverige som har högst kvalitet i sitt Employer Branding-arbete och som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till studenter och yrkesverksamma.

Med motiveringen ”Med ett stort engagemang för sina medarbetare och individer som är specialister inom sin kategori arbetar Sector Alarm med Employer Branding. Genom att skapa en trygg miljö och omgivning för andra människor utses härmed Sector Alarm till ett av Sveriges Karriärföretag 2019”.

Sector Alarm är ett bolag under stadig tillväxt vilket ständigt öppnar upp för nya tjänster och möjligheter. Under 2018 har 21 % av samtliga tjänster tillsatts internt och inte mindre än 60 % av ledartjänsterna har tillsatts internt.

”Vi värdesätter och uppmuntrar intern förflyttning och är otroligt stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare rörlighet inom bolaget” säger Karin Hallberg, HR Manager på Sector Alarm.

Sector Alarm fokuserar på utbildning och kompetensutveckling genom organisationens utbildningsprogram Sector Way Academy. Under 2018 startades också en ny satsning i säljorganisationen i form av ett traineeprogram med en tydlig karriärstege. Ur den första kullen i programmet har åtta av tio blivit erbjudna en karriärsförflyttning.

”Vi är otroligt stolta över att bli utsedda till ett Karriärföretag i år igen. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda våra medarbetare de bästa verktygen och förutsättningarna för att lyckas i sin karriär” säger Karin Hallberg, HR Manager.

Inte nog med denna utmärkelse – Sector Alarm är också en av finalisterna till Universums ärofyllda pris Årets Employer Branding-företag.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 479 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Irland, Norge, Sverige, Spanien och Frankrike. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.