Följ Sector Alarm Sverige

Sector Alarm firar 200 000 kunder i Sverige

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2018 09:04 CEST

Att fira framgångarna tillsammans är en del av företagskulturen på Sector Alarm. Här firades den 200 000:e kunden av alla anställda utanför huvudkontoret i Göteborg med mat, musik och en härlig stund tillsammans med kollegorna.

Sector Alarm har nått en milstolpe på den svenska marknaden – 200 000 installerade larm. Det var självklart något som uppmärksammades på Sector Alarms huvudkontor i Göteborg där medarbetarna samlades för att fira.

”Det känns viktigt att fira våra framgångar, det ger motivation och inspiration för framtida målsättningar. Det är ju såklart härligt att ha en rolig stund med kollegorna också” säger Malin Pizarro anställd på Sector Alarm.

De stora svenska framgångarna firades rejält i solen utanför Sector Alarms huvudkontor. Sector Alarms VD Jerker Krabbe höll tal, det bjöds på koreansk mat genom en foodtruck och minglades bland kollegorna. Sector Alarm har en stark firarkultur och tycker att det är viktigt att uppmärksamma för såväl anställda som kunder när ett mål har uppnåtts.

”Vi är idag ett stort företag, ett stort maskineri, men utan varje enskild individ hade vi inte klarat denna målsättning. Ni är viktiga allihop" säger Sector Alarms VD Jerker Krabbe under sitt tal på firandet.

”Vi har vuxit till över 600 anställda, har 30 säljkontor och nästa år kommer vi passera 1 miljard i omsättning. Vi är jätteduktiga, så en applåd till oss alla” fortsätter Jerker Krabbe

Framgångarna har också firats på annat håll. Både på Sector Alarms säljkontor runt om i landet och hos kunden som fick det 200 000:e larmet installerat. Även Säkerhetskonsulten som installerade och säljaren som sålde larmet har överraskats med uppmärksamhet och firanden av olika slag.

Den nordiska säkerhetskoncernen Sector Alarm är totalleverantör av tjänster inom trygghet och säkerhet för privata hem och företag. Under varumärket Sector Alarm erbjuder företaget privata hem och mindre företag en trygg miljö att bo och jobba i. Sector Alarm-koncernen grundades 1995 med huvudkontor i Oslo. Sector Alarm har en position som näst störst i Europa och har ledande positioner i Norge, Sverige och Finland, marknadsledande i Irland och är etablerade i Spanien och Frankrike. Sector Alarm har idag över 500 000 kunder och 1700 anställda.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.