Följ Sector Alarm Sverige

Årets modigaste julbelysning berättar att ingen är hemma

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2018 08:30 CET

Under årets mörkaste månader ökar inbrotten, och när många dessutom reser bort över jul blir det en högtid även för inbrottstjuvar. Då väljer den här familjen att ta det gamla tipset om att lämna en lampa tänd när huset står tomt, till nästa steg.

På en villa i södra Stockholm berättar stora neonbokstäver att familjen är bortrest över jul, med en förtydligande skylt intill som understryker att det verkligen inte är någon hemma.

Det är säkerhetsföretaget Sector Alarm som bjudit några av sina kunder på en minst sagt spektakulär julbelysning. Inte bara för att den är omfattande med sina två stora skyltar och drygt 10 000 led-lampor, utan för att dess budskap innehåller lite mer än en önskan om en god jul.

- Det handlar om att lyfta effekten av att ha ett riktigt bra hemlarm, känslan av att kunna koppla av när du är hemifrån, säger Helene Löfgren, Marknadsdirektör på Sector Alarm. Även om du åker bort i jul, så är vi kvar och håller koll. Ett uppkopplat larm handlar ju om just det, att ditt hem egentligen aldrig är helt tomt. Då kan man kosta på sig ett väldigt öppet budskap i sin julpyntning. Något vi nu erbjudit ett begränsat antal kunder.

Tilltaget görs, sitt inbjudande budskap till trots, för att lyfta just den höjda risken för inbrott under jul, då fler hem än vanligt står tomma. Ett uppkopplat larm med kamera innebär att larmcentralen direkt kan se om det är någon inne i huset eller om något fattat eld och kan larma polis eller brandkår snabbare.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Idag är de med 200 000 kunder den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 500 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Irland, Norge, Sverige, Spanien och Frankrike – med målet att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.